Zou u op uw best willen zijn? Energieker - Vitaler, en elke dag weer?

Herbalife Formule 1 voedingshake
Zou u op uw best willen zijn? Energieker - Vitaler, en elke dag weer?

Start elke dag weer met een volwaardig ontbijt , en voel het.

Wereldwijd worden er elke dag meer dan een miljoen Herbalife voedingssakes geconsumeerd.
Zij voelen en weten het verschil
Consumeer elke morgen een heerlijke uitgebalanceerde voedingshake met al een groot deel van de Algehele Dagelijkse Hoeveelheid voedingsstoffen en vitaminen - mineralen - en voel het verschil.
De dag begint goed....samenstelling HBL F1
Skakes
f1_shake_aardb
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren. Formule1 voeding kan helpen om op een veilige en prettige manier uw streefgewicht te bereiken en te behouden. Uw vitaliteit en fitheid op niveau te brengen. Deze speciaal geformuleerde samenstelling, gecreŽerd met behulp van geavanceerde voedinsmiddelentechnologie, bevat makkelijk opneembare, hoge kwaliteit sojaproteÔne, koolhydraten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels.
U kunt er zeker van zijn dat iedere portie heerlijke, voedzame en uitgebalanceerde voedingsstoffen bevat.
Formule 1 voedingsshake is een heerlijke gezonde maaltijd in een glas of schaaltje.
Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen.
Van de Formula 1 voedingsshake is wetenschappelijk bewezen dat het een effectieve manier is om gewicht te beheersen en te behouden indien gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl
F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsdoelen.Bereik de uwe vandaag nog!
Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.
Caloriebeheersend: 220 kcal per portie.
Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training.
Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.
Sojaproteïne: een compleet proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt.
Biedt essentiële vitaminen en mineralen.
Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.
Samenstelling HBL F1

Mijn meerwaarde met de HBL voedingsshake

Voor meer informatie ..contact
  print